Nokia ќе има работно лето со нови смартфони

Објавено на 31.07.2020 во НовостиNokia ќе има работно лето со нови смартфони

HMD Global ќе има работно лето со претставување на нови смартфони почнувајќи од 4 август на голем промотивен настан во Кина.

Според најавите HMD Global го Кина ќе лансира неколку нови смартфони од основната класа кои ќе имаат супер ниски цени.

Потоа кон почетокот на септември исто рака ќе одржи промотивни настани како дел од IFA 2020 и сите ќе се одвиваат преку онлајн презентација.Прочитајте повеќе: