Американската спортска легенда користи iPhone од 2014 - Му се потсмеваат

Објавено на 05.08.2020 во НовостиАмериканската спортска легенда користи iPhone од 2014 - Му се потсмеваат

Американската спортска легенда тежи околу 180 милиони долари, а му се потсмеваат оти користи iPhone од 2014 година. Том Брејди неколку пати го освои Super Bowl, кој заработил над 200 милиони долари во својата кариера, а моментално е тежок околу 180 милиони долари.

Од него се очекува да го носи последниот iPhone во џеб, но на фотографијата на Twitter од неодамна се гледа дека Брејди некупил нов смартфон од 2014 година. На сликата се гледа дека неговиот автомобил е поврзан со iPhone 6 Plus.