Овде може да откриете за колку минути богатите ја заработуваат вашата годишна плата

Објавено на 07.08.2020 во НовостиОвде може да откриете за колку минути богатите ја заработуваат вашата годишна плата

Коронавирусот направи драстични промени во светот, па така некои банкротираа, а други пак ситуацијата ги збогати. Вредноста на Џеф Безос неодамна порасна за неверојатни 13 милијарди долари за само еден ден. Моментално вреди над 180 милијарди долари, и изгледа дека наскоро ќе биде првата личност во светот што ќе надмине 200 милијарди долари.

Тој не е единствениот богат човек што профитираше, со оглед на тоа што пораснаа акциите и на Tesla, Microsoft и други. Доколку сакате да откриете за колку минути богатите ја заработуваат вашата годишна плата, може да одите на веб страницата https://simpletexting.com/tech-ceo-salary/