Apple го спрема најевтиниот iPhone 12 Pro

Објавено на 16.08.2020 во НовостиApple го спрема најевтиниот iPhone 12 Pro

Имаме уште еден месец до презентирањето на новите модели на iPhone, при што овој пат може да очекуваме четири модели - 2 евтини модела со 5,4 и 6,1 инчен дисплеј и два поскапи модела iPhone 12 Pro со 6,1 и 6,7-инчени дисплеи.

Apple сепак ќе има уште еден iPhone SE модел, кој треба да пристигне следната година, кој ќе биде со модерен хардвер, но неговото име би требало да биде iPhone 12 Pro со прифатлива цена.