Instagram ќе ве изнервира со новата функција

Објавено на 27.08.2020 во НовостиInstagram ќе ве изнервира со новата функција

Instagram се повеќе прераснува во платформа во која етаблираните инфлуенсери и брендовите кои трошат многу пари доминараат во полињата со информации.

Така е и со новата функција предложени постови.штом скролате надолу и ги поминете последните објави на луѓето и профилите кои ги следите, Instagram ќе ви ги наметне предложените спонзорирани постови или постови на инфлуенсери.

Можноста за предложените постови претходно доколку сакавте да ја активирате беше во делот на Discover. Сега е преселена во главното поле на објави и нема како да се исклучи, освен да го стиснете копјето за преглед на стари објави.