Nokia подготвува уште поевтини Power Earbuds Lite

Објавено на 30.08.2020 во НовостиNokia подготвува уште поевтини Power Earbuds Lite

HMD Global како што се ближи есента ќе подготви нова Lite верзија на безжичните слушалки Power Earbuds со речиси истото ниво на квалитет и перформанси планирани за IFA 2020 во Бело во септември.

Nokia Power Earbuds чинеа 90 евра и за таа цена беа убедливо огромно изненадување со високиот квалитет и врвната изработка.

Од Nokia Power Earbuds Lite се очекува да го задржат нивото на квалитет, да имаат пониска цена, како основа Bluetooth 5.1 конекција која е е поефикасна и заштедува повеќе енергија.

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе: