Samsung Galaxy Note 10 моделите добиваат OneUI 2.5

Објавено на 04.09.2020 во НовостиSamsung Galaxy Note 10 моделите добиваат OneUI 2.5

Samsung Mobile ја започна надградбата на сите модели на Samsung Galaxy Note 10 фаблетите со поделената верзија на OneUI 2.5 корисничкиот интерфејс.

 

Надградба со OneUI 2.5 добиваат фаблетите Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10 Plus, Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G и Samsung Galaxy Note 10 Lite.

Покрај новитетите во менито и основните функции на интерфејсот, Galaxy Note 10 фаблетите ќе ја добијат и последната безбедносна надградба.