Samsung Galaxy S10 Lite со голема софтверска надградба

Објавено на 06.09.2020 во НовостиSamsung Galaxy S10 Lite со голема софтверска надградба

Samsung Mobile продолжува со серијата на надградби на корисничкиот интерфејс до најновата последна верзија на OneUI 2.5. Овој пат до големата наградна стигна и поевтиниот смартфони од високата класа Samsung Galaxy S10 Lite.

Со новата верзија на OneUi 2.5 подобрени се голем број на функции на Samsung Galaxy S10 Lite освен тие новитети кои се карактеристични само за хардверот на Galaxy S20.