Наскоро Android TV спакуван во далечински управувач

Објавено на 21.09.2020 во НовостиНаскоро Android TV спакуван во далечински управувач

Google на 30 септември ќе претстави неколку атрактивни уреди, а меѓу нив ќе биде и новиот модул за активирање на Android TV кој истовремено ќе служи и како далечински управувач. 

Со Android TV ќе може да користите повеќе апликации за гледање на содржини како Netflix, YouTube и други и истовремено на управувачот ќе има посебни копчиња за управување со содржините.