Samsung Galaxy Note20 Ultra доби софтверска надградба

Објавено на 23.09.2020 во НовостиSamsung Galaxy Note20 Ultra доби софтверска надградба

Samsung Mobile лансираше помала, но значајна софтверска надградба за засега најмоќниот фаблет Samsung Galaxy Note20 Ultra, особено за моделот со 5G мобилна конекција.

Samsung Galaxy Note20 Ultra со новата софтверска надградба добива поголема стабилност на перформансите во делот на камерата, на интернет прелистувачот, на опцијата Clipboard и многу други помали системски подобрувања.