Samsung Galaxy S9 стигна до можеби последната голема надградба

Објавено на 19.10.2020 во НовостиSamsung Galaxy S9 стигна до можеби последната голема надградба

Samsung Mobile ја лансираше најверојатно последната голема надградба за премиум смартфонот од пред три години Samsung Galaxy S9.

Сега се доставува надградбата на корисничкиот интерфејс OneUI 2.5 за корисниците на Samsung Galaxy S9 која би требало брзо да заврши.

Со OneUI 2.5 смартфонот Galaxy S9 добива повеќе новитети и е целосно прилагоден за работа со Android 10 што значи Dark Mode низ цело мени, подобро перформанси на камерата, нови функции Sansi DeX со безжично поврзување и многу други подобрувања.