Се уште нема абер од Apple AirPods Studio

Објавено на 26.10.2020 во НовостиСе уште нема абер од Apple AirPods Studio

Apple со одделот кој претходно го презема од Beats by Dre развиваше ултра напредни слушалки со прерамки кои требаше да чинат околу 600 долари за премиум квалитет, но и многу солена цена наменета пред се за професионалци од аудиовизуелните сфери.

Сепак, и покрај големите очекување Apple AirPods Studio слушалките се одложени на одредено време поради погрешна изведба на материјалите и стегање на рамката. Apple AirPods Studio исто така ќе бидат безжични.