Huawei во развој на преклопен смартфон во форма на школка

Објавено на 27.10.2020 во НовостиHuawei во развој на преклопен смартфон во форма на школка

Samsung и Motorola досега објавија преклопни смартфони во форма на школка - Galaxy Z Flip и Moto Razr 5G, кои изгледаат многу тренди и модерно и имаат многу потенцијал. 

Сега Huawei е на ред во овој сектор да извади нешто иновативно, а LetsGoDigital веќе ги изработи и скиците за следниот преклопен смартфон. Погледнете го дизајнот на сликата одозгора.

Автор: Aleksandar Stankov