Интересни резултати - Компаниите најмногу веруваат во Nokia

Објавено на 30.10.2020 во НовостиИнтересни резултати - Компаниите најмногу веруваат во Nokia

Counterpoint Research во својот последен извештај на 2020 година, го стави Nokia на самиот врв на најдоверливи брендови и безбедни телефони. Врз база на три основи на софтверот: безбедност, квалитетна изработка и уреди што се препорачуваат. 

Nokia ја има веќе втор пат по ред оваа позиција, која ги претекна и најголемите имиња во мобилната индустрија. Пандемијата со коронавирусот го направи светот дигитално поврзан повеќе од било кога.