Еве кога доаѓа смартфонот свиткан во ролна на LG

Објавено на 02.11.2020 во НовостиЕве кога доаѓа смартфонот свиткан во ролна на LG

LG своите главни иновации на одделот за развој на екрани ќе го претстави наскоро и преку нов смартфон кој ќе има уникатен дисплеј нешто што веќе го претстави и во делот на паметните телевизори.

Смартфонот на LG кој ќе се витка во ролна ќе пристигне во март следната година и ќе има флексибилен P-OLED дисплеј.

Автор: Aleksandar Stankov