Dystopia: Contest of Heroes најпрво достапна за Huawei уредите

Објавено на 19.11.2020 во НовостиDystopia: Contest of Heroes најпрво достапна за Huawei уредите

Beetroot Lab реши својата нова мобилна игра Dystopia: Contest of Heroes најпрво да биде достапна за Huawei уредите односно ќе биде лансирана во Huawei AppGallery.

Distopia: Contest of Heroes ќе биде онлајн мултиплеер мобилна игра, а во главната улога се појавува Ликот Мегрегор борецот од UFC шампионатот.

Автор: Aleksandar Stankov