Leaked LG Stylo 7: Нови рендери со целосно откриен дизајн

Објавено на 20.11.2020 во НовостиLeaked LG Stylo 7: Нови рендери со целосно откриен дизајн

LG Stylo 6 не помина многу добро кај критичарите и не беше прифатен како што треба. Сигурни сме дека LG Stylo 7 ќе биде со добра оценка, кој ќе пристигне со целосно нов дизајн според најновите CAD скици што протекоа од 91mobiles.

Следниот LG смартфон од средната класа ќе биде со поддршка за стилус, punch-hole предна камера, минимални рамки. Задната страна на LG Stylo 7 изгледа многу поинтересно, има четворна задна камера со вертикална поставеност во горниот лев агол, со магнетски стилус на долниот лев агол.