Galaxy Buds Pro со Samsung Galaxy S21 ќе имаат врвни функции

Објавено на 21.12.2020 во НовостиGalaxy Buds Pro со Samsung Galaxy S21 ќе имаат врвни функции

Samsung заедно со новиот премиум смартфон Galaxy S21 ќе ги лансира и новите безжични слушалки Galaxy Buds Pro со врвен аудио квалитет, беспрекорен дизајн, издржлива батерија и многу нови функции. 

Samsung Galaxy Buds ќе располагаат со активна детекција на бучава за блокирање на атмосферски надворешни звуци за чисто аудио на пример додека воспоставувате телефонски разговори или слушате музика.

Доколку корисниците сакаат ќе има опција и за слушање на надворешната атмосфера заедно со изворот на звукот.

Samsung Galaxy Buds Pro најверојатно ќе имаат и 3D аудио за распоредување на звукот преку посебен вграден сензор жироскоп кој ќе го следи движењето на корисникот.