Новиот Galaxy ве чека со подобра камера!

Објавено на 12.01.2021 во НовостиНовиот Galaxy ве чека со подобра камера!

Претходно пишувавме какви бои ве очекуваат за сите модели поединечно од новата Samsung Galaxy S21 серија. 

Со сите слики и рендери, како што можеме да видиме и од ова видео, јужнокорејската компанија става акцент овој пат на камерата. Сигурни сме дека се работи за камера што е досега ненадминлива и ќе биде најдобра во својата категорија. Погледнете го видеото одозгора.