Видео со Samsung Galaxy S21 Ultra и цените на сите модели

Објавено на 15.01.2021 во НовостиВидео со Samsung Galaxy S21 Ultra и цените на сите модели

Samsung беше критикуван поради високите цени, но сепак неговите модели се неприкосновени во повеќе сегменти. Имаме поскапи и поевтини модели во целокупната Galaxy S21 серија. Доколку сакате да погледнете какво филмско искуство ќе добиете со Galaxy S21 Ultra, погледнете го видеото одоздола:

Европските цени на сите модели поединечно можете да ги погледнете одоздола, иако може да бидат и малку повисоки кај нас:

        Samsung Galaxy S21 128GB — 52.000 денари
        Samsung Galaxy S21 256GB — 55.000 денари
        Samsung Galaxy S21+ 128GB — 64.500 денари
        Samsung Galaxy S21+ 256GB — 68.000 денари
        Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB — 77.000 денари
        Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB — 80.000 денари
        Samsung Galaxy S21 Ultra 512GB — 88.000 денари