MacBook Pro добива слот за SD картички со редизајнот

Објавено на 27.01.2021 во Новости



MacBook Pro добива слот за SD картички со редизајнот

MacBook Pro е со истиот дизајн во последните неколку години, а сега со новиот редизајн ќе се промени само нешто ситно. Тоа не е изгледот, туку нова функција - слот за SD картички.

MacBook Pro се уште нема индикации дека ќе прави драстични промени во дизајнот, додека аналитичарот Минг-Чи Куо прогнозира дека Apple ќе го исфрли Touch Bar-от од новиот MacBook Pro.