Мајсторска изведба со звуци од Windows и iPhone во „a cappella“

Објавено на 08.02.2021 во Windows



Мајсторска изведба со звуци од Windows и iPhone во „a cappella“

Корисниците на Windows и Apple мобилни уреди ги знаат овие звуци, кои секојдневно ги слушаат на компјутерот или на iPhone. Сигурни сме дека никој досега не можел да претпостави дека сите тие звуци може да се изведат со „а cappella“ пеење.

Групата Maytree од Јужна Кореја се состои од големи и креативни уметници. Погледнете на краткиот видео запис одозгора и одоздола каков е звукот за вклучување и исклучување на Windows оперативниот систем, ставање и вадење на USB, и друго.