PES Club Manager ги плати лиценците, сега ќе играте со вистинските тимови

Објавено на 01.11.2016 во ИгриPES Club Manager ги плати лиценците, сега ќе играте со вистинските тимови

Konami повеќе години имаше проблем да ги плати лиценците на фудбалските федерации бидејќи FIFA преку Electronic Arts се стекна со ексклузивност, но сега се купени лиценци за голем број на тимови и играчите ќе може да располагаат целосно со нив. 

Тоа значи дека тимовите ќе го имаат вистинското име, дрес, играчи и стадиони, а покрај новите лиценци PES Club Manager доби и коментатори како и преглед на натпреварите за Android и iOs.
 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}