Quick Share ќе има за поврзување на SAMSUNG уреди со Windows 10

Објавено на 16.02.2021 во НовостиQuick Share ќе има за поврзување на SAMSUNG уреди со Windows 10

Сите Galaxy телефони и Windows 10 корисници добиваат Quick Share опција за Windows 10, со цел да се интегрираат полесно софтверот на Microsoft со уредите на Samsung. Quick Share прв пат излезе кај Galaxy S20, која овозможува директен и едноставен пренос на датотеки меѓу Galaxy уреди.

Се уште нема точна информација кога излегува Quick Share. Во моментов Your Phone апликацијата и Link to Windows се многу важен чекор напред за да се достигне најновото.