Што нудат новите евтини смарт очила на Razer?

Објавено на 07.03.2021 во НовостиШто нудат новите евтини смарт очила на Razer?

Познатиот бренд за додатна опрема Razer ги лансираше новите евтини смарт очила Anzu кои чинат само 200 долари, а нудат неколку интересни технологии.

Смарт очилата Anzu имаат два вида на дизајн со кружни и коцкасти стаклена и квалитетни леќи за внатрешна и надворешна употреба на сонце. Anzu овозможуваат музички плејбек со испраќање на звучен сигнал во ушите на корисниците.

Исто така може да се контролира звукот и да се навигира низ апликациите за слушање музика. Со Anzu може да се примаат и телефонски разговори.