Три Galaxy уреди добиваат Android 11 надградба

Објавено на 28.04.2021 во AndroidТри Galaxy уреди добиваат Android 11 надградба

Samsung ги објави Android 11 надградбите полека но сигурно од почетокот на оваа година. Во последните неколку месеци се надградува по еден Galaxy уред секоја недела, а оваа недела не е исклучок.

Три Galaxy уреди сега може да добијат надградба со Android 11: Galaxy A41, Galaxy M01, и Galaxy Tab A7. Сите три уреди веднаш добиваат One UI 3.1.