Samsung го пушта One UI 3.1 за речиси сите Galaxy уреди

Објавено на 10.05.2021 во НовостиSamsung го пушта One UI 3.1 за речиси сите Galaxy уреди

Samsung планира да го донесе One UI 3.1 за многу Galaxy уреди. Уште подобро е тоа што буџетските смартфони не се тргнати од листата. Доколку поседувате Galaxy уред лансиран во последните неколку години, постојат големи шанси дека One UI 3.1 ќе ви биде испорачан во 2021.

Минатата недела Samsung го лансираше One UI 3.1 за многу предводници и стари и нови. Сега истата надградба е достапна за уште три Galaxy уреди: Samsung Galaxy A21s, Galaxy A41, и Galaxy Tab A7. One UI 3.1 интегрира неколку Google важни апликации во екосистемот на Samsung, како што е Google Discover и Google Duo. Неколку Galaxy уреди добиваат неколку видео повици, како што се нови алатки за камерата, како што се Director's view и Single Take 2.0.

Автор: Aleksandar Stankov