Слики со футроли за iPhone 13 со неверојатен дизајн

Објавено на 14.09.2021 во Новости



Слики со футроли за iPhone 13 со неверојатен дизајн

Веќе се знаат речиси сите спецификации за iPhone 13, само што се чека од Apple да ги потврди. Објавени се и футролите за тринаесеттата серија на iPhone. Погледнете ги сликите одоздола:

iPhone 13 серијата доаѓа во четири верзии: два стандардни модела и два Pro-брендирани модели. Нема да има модели со 64GB меморија, а iPhone 13 и iPhone 13 mini доаѓаат во: црна, сина, виолетова, розева, бела и црвена боја, додека Pro моделите доаѓаат во: црна, сребрена, златна и бронзена боја.

Автор: Aleksandar Stankov