Samsung Galaxy S22 Ultra би можел да пристигне и во црвена верзија - „Burgundy“

Објавено на 13.10.2021 во НовостиSamsung Galaxy S22 Ultra би можел да пристигне и во црвена верзија - „Burgundy“

Постојано протекуваат нови информации за Galaxy S22 серијата од познатиот ликстер IceUniverse. Овој пат излезе информација дека Galaxy S22 Ultra би можел да го има во црвена боја „Burgundy. IceUniverse објави и слика на Twitter во Burgundy црвена боја Galaxy S8: „Burgundy Red се враќа!“. 

Се уште нема никакво спомнување кој Galaxy модел би можел да биде достапен во црвена боја, давајќи сугестија дека Samsung работи на нова темно црвена боја и зелени нијанси. Според GalaxyClub, следната Galaxy S22 серија ќе биде достапна во следните бои:

    Galaxy S22: бела, црна, розево-златна, зелена.
    Galaxy S22+: бела, црна, розево-златна, зелена.
    Galaxy S22 Ultra: бела, црна, темно црвена.