Samsung ја претстави Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition со 49 комбинации на бои?!

Објавено на 21.10.2021 во НовостиSamsung ја претстави Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition со 49 комбинации на бои?!

Samsung само што ја претстави новата едиција Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, која ви овозможува да комбинирате бои за преклопниот смартфон како никогаш досега. Samsung отклучува неколку нови опции за бои со 49 различни нијанси, со цел да го задоволите вашиот префинет вкус.

Galaxy Watch 4 серијата исто така овозможува многу нови бои, големини и стилови. Идната Z Flip 3 Bespoke Edition сопствениците ќе може да одберат и да комбинираат со сина, жолта, розева, бела, црна, или сребрена боја.

Новата Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition едиција започна со продажба од вчера, 20 октомври, со достапност само во САД, Велика Британија, Јужна Кореја, Германија, Франција, Канада, и Австралија.

Samsung вели дека ќе се прошири во иднина и на нови пазари. Цената на Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition изнесува $1,099 за 256GB моделот.