Бреинстер доделува ваучери до 2.500 евра за кариери на иднината

Објавено на 12.01.2022 во НовостиБреинстер доделува ваучери до 2.500 евра за кариери на иднината

Бреинстер е лидер во неформално образование, кој што неодамна се стекна со титулата „Највисоко рангирана образовна институција во 2021 година” според 99Schools. Преку новиот проект Ваучери 2.0 компанијата создава можности за сите оние што сакаат да се усовршат во одредена област или да се преквалификуваат.

Проектот Ваучери 2.0 се состои од тест на знаење каде што учесниците преку проверка на своето знаење и општите познавања во областа на програмирањето, дигитален маркетинг, графички дизајн, software testing, data science, UX/UI дизајн, проектен и продукт менаџмент, како и менаџмент на човечки ресурси, ќе може да се натпреваруваат за можноста да добијат вредносни ваучери до 2.500 евра, кои што ќе може да ги искористат за запишување на некоја од академиите на Бреинстер.

Повеќе за проектот Ваучери 2.0 може да дознаете на овој линк.