Илон Маск: Го предизвикувам Владимир Путин на борба еден на еден. Влогот е Украина

Објавено на 14.03.2022 во НовостиИлон Маск: Го предизвикувам Владимир Путин на борба еден на еден. Влогот е Украина

„На овој начин го предизвикувам Владимир Путин на борба еден на еден. Влогот е Украина“, напишал Илон Маск на Twitter, половина на англиски јазик и половина на руски јазик.

Илјадници лајкови се собрани за многу кратко време на овој твит на Маск, за што следбениците се сомневаат дека некој го пробил профилот на шефот на SpaceX на Twitter и така се шегува со него. Тој на прашањето дали е сериозен вратил повторно со: „Апсолутно сум сигурен“.

Прочитајте повеќе: