Протекоа скриншот слики со Wear OS 3

Објавено на 21.03.2022 во AndroidПротекоа скриншот слики со Wear OS 3

Google веќе по втор пат ни го демонстрира интерфејсот на Wear OS 3. Samsung Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 4 Classic се со Wear OS 3. Samsung го има својот One UI базиран на Wear OS 3, па затоа може да ги искусите новите изгледи со смартчасовниците на Samsung.

Google планира да го вгради Wear OS 3 во своите Pixel Watch смартчасовници и кај други модели на Wear OS 3. Има неколку слики со новиот интерфејс, уживајте во нив.