Flappy Android: Тајните скриени игри на Lollipop и Marshmallow

Објавено на 24.05.2017 воFlappy Android: Тајните скриени игри на Lollipop и Marshmallow

Google е познат по своите "easter eggs", односно скриени додатоци кон кои може да пристапите само ако ја знаете точната наредба или комбинација на наредби. Android Lollipop и Marshmallow верзиите имаат скриени додатоци за Flappy Android, со која може со часови да се забавувате. За да ја вклучите играта, доволно е да се влезете во Поставките (Settings) и да одберете За телефонот (About Phone) и да го пронајдете бројот за Android верзијата. 

Тапнете неколку пати врз бројот и на екранот треба да ви се појави Android логото, по што треба да тапнете неколку пати, а потоа задржете го прстот на дисплејот, се додека играта не се појави. Исто како и кај Flappy Bird играта, мора да ги избегнувате пречките што е можно подолго, а главниот лик е роботот на Android.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}