iPhone 14 серијата треба да ја очекуваме на оваа дата...

Објавено на 14.07.2022 во iOsiPhone 14 серијата треба да ја очекуваме на оваа дата...

Apple секогаш ги открива најновите iPhone модели во септември, втората недела од месецот. Тешко е да се поверува, но ние сме 8-9 недели оддалечени од новата iPhone 14 линија. 

Се знае ли точната дата кога излегуваат новите Apple уреди? Ликстерот iHacktu ileaks (@ihacktu) на Twitter објави дека 2022 телефоните ќе бидат објавени во вторник, 13 септември.