iPhone 14 Pro Max ли е ова... или добра копија на LeBest!?

Објавено на 27.07.2022 во iOsiPhone 14 Pro Max ли е ова... или добра копија на LeBest!?

Следните Apple и Samsung смартфони би можеле да бидат поскапи од претходниците. LeBest го објавија новиот уред наречен X14 Pro Max, што наликува на iPhone 13 Pro. LeBest е кинеска компанија, која добро го копирала тринаесетката од Apple, затоа што X14 Pro Max е многу сличен со iPhone 13 и следниот iPhone 14.

Се работи за буџетски смартфон, чии задни камери се исти како iPhone 13 Pro. X14 Pro Max е изработен од нерѓосувачки челик, има 6.5-инчен LCD дисплеј од 60Hz, предна камера од 8MP, 16MP задна главна камера и 40W поддршка за полнење. Моделот е со Huawei Mobile Services оперативен систем, алтернативата на Huawei и чини само 150 долари.