iPhone 8: Протече првата фотографија од идниот премиум смартфон

Објавено на 15.06.2017 во НовостиiPhone 8: Протече првата фотографија од идниот премиум смартфон

Преостануваат уште 3 месеци до претставувањето на новиот модел на iPhone, кој најверојатно ќе се вика iPhone 8 или iPhone Pro. Новиот премиум смартфон носи бројни новитети во споредба со досегашните модели. Корисник на Reddit неделава објави фотографија од предниот и задниот изглед на осмицата, кој се повикува на „пријател од индустријата“.

Очигледно, според сликата, дисплејот на iPhone 8 зазема цел преден дел од уредот, каде ќе има камера и звучник, а Home типката ќе биде интегрирана во дисплејот, како и сензорот за отпечатоци на прсти. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}