Спремни ли сте за новото „мало“ нешто на Samsung?

Објавено на 09.08.2022 во Преклопни уредиСпремни ли сте за новото „мало“ нешто на Samsung?

Samsung Galaxy Z Flip 4 е уредот што го очекуваме да биде поевтин и покомпактен, со цел да може да го собере полесно во џеб. Samsung дефинитивно опфаќа поширок опсег на корисници со компактниот преклопен смартфон и поголемиот и помоќниот преклопен смартфон, што пристигнуваат утре. 

На рекламата одозгора можеме да ја видиме девојката како посегнува во џебот за својот нов телефон, што се мисли најверојатно на Z Flip 4, новиот преклопен смартфон на Samsung, со компактни димензии. Спремни ли сте за новото „мало“ нешто на Samsung?