Видео ги демонстрира сите прототипови од Pixel 7 серијата

Објавено на 21.08.2022 во НовостиВидео ги демонстрира сите прототипови од Pixel 7 серијата

Google Pixel 7 и Pixel 7 Pro се очекуваат да бидат претставени во првата недела на октомври, можеби 6 октомври. Преднарачките започнуваат во иститот ден, а двата модела би можеле да бидат претставени во истиот ден. Со новиот модел ќе има промени во дизајнот во споредба со Pixel 6 серијата. 

Ќе има промени во камерата и другите делови од телефонот. Unbox Therapy (9to5Google) ги разгледал Pixel 7 и Pixel 7 Pro во темната боја. Погледнете го видеото одозгора за повеќе информации.