Google Pixel 6a се тестира и се докажува дека е цврст, иако е евтин

Објавено на 24.08.2022 во AndroidGoogle Pixel 6a се тестира и се докажува дека е цврст, иако е евтин

Google има проблеми со своите смартфони со години, со багови и софтверот, но овој пат се тестира издржливоста на телефоните. Се разбира, кој ако не JerryRigEverything, го тестира Pixel 6a во овој случај, кој припаша на средната класа со 6.1-инчен екран.

Gorilla Glass 3 технологијата за заштита на екранот,дефинитивно дава отпор и стаклото не се крши толку лесно. Сигурни сме дека ќе се забавувате кога ќе го гледате видеото одозгора. Проверете колку отпорен е на гребаници Google Pixel 6a.