Се тресе ли вашиот iPhone 14 Pro кога снимате видео?

Објавено на 19.09.2022 во iOs



Се тресе ли вашиот iPhone 14 Pro кога снимате видео?

Изгледа дека некои iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max корисници имаат проблеми со употребата на задната камера за снимање на видеа. 

„Мојата камера се тресе неконтролирано секогаш кога ќе го отвораме Snapchat или ја користам камерата за Instagram. Немам проблеми кога ја користам регуларната апликација за камерата“, напишал корисникот Bootaymole на Reddit.Некои корисници велат дека  iPhone 14 Pro би можел да има проблем со Optical Image Stabilization (OIS), а Apple се уште нема коментар за овој проблем. 

Автор: Aleksandar Stankov