Камерата на Galaxy S23 Ultra ја демонстрира силата против Pixel 7 Pro

Објавено на 14.11.2022 во НовостиКамерата на Galaxy S23 Ultra ја демонстрира силата против Pixel 7 Pro

Ice Universe објавил слики со цел да демонстрира колку подобра е сликата со Galaxy S23 Ultra, во споредба со Galaxy S22 Ultra и најновиот предводник на Google - Pixel 7 Pro. Galaxy S23 Ultra ќе биде со 200MP сензор, додека S22 Ultra е со 108MP главен сензор.

Pixel 7 Pro дефинитивно губи и заостанува зад S23 Ultra. Погледнете ги сликите редоследно. 

Galaxy S23 Ultra:

Galaxy S22 Ultra:

Pixel 7 Pro: