Сингл корисниците на Twitter ќе се доодворуваат на Blue

Објавено на 26.07.2017 во НовостиСингл корисниците на Twitter ќе се доодворуваат на Blue

Blue е нова апликација за запознавање која е наменета исклучиво за корисниците на Twitter чиј профил е потврден. Зад изработката на Blue стои стартапот Loveflutter која се занимава со стастистички податоци и нивно поклопување во заедничките интереси.

Токму поради нивното досегашно искуство многу лесно ја создадоа апликацијата Blue со која ќе се спојуваат Twitter профил на сингл корисници кои најмногу си одговараат еден со друг. 

Сепак, за вистинско функционирање на Blue ќе треба многу време бидејќи потврдени профили претежно имаат познати личности, новинари и спортисти додека пак, останатите немаат голем интерес за таков чекор.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}