Новиот Google Earth конечно и на iOS

Објавено на 03.08.2017 во iOsНовиот Google Earth конечно и на iOS

Google по неколку месеци конечно ја лансираше специјализираната iOs верзија на новиот Google Earth кој сега ќе може да го користат сопствениците на iPhone и iPad уредите.

Google Earth 2.0 како што веќе се нарекува популарно нуди многу подобрен кориснички интерфејс, побогат приказ на информации, а најинтересни новитети се Voyager кој ви овозможува да гледате прекрасни виртуелни тури од најубавите локации, како и I'm feeling lucky опцијата која наместо вас ќе одбере место на планетата за истражување и откривање.

Користењето на Google Earth е бесплатно и може веднаш да го преземете од App Store.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}