Ноќното фотографирање со Galaxy S23 Ultra ќе биде на друг левел

Објавено на 03.01.2023 во AndroidНоќното фотографирање со Galaxy S23 Ultra ќе биде на друг левел

Ice Universe на Twitter објави дека ноќното фотографирање со најдобриот Galaxy S Ultra уред, ќе биде на повисоко ниво, односно корисниците ќе добијат многу подобро искуство. Се разбира, се уште не е официјално потврдено, но се очекува тој уред да биде Galaxy S23 Ultra.

Ice напиша: „Мора да потенцирам дека ноќната камера на S23 Ultra е навистина „ноќно гледање““. Се уште не знаеме со сигурност што содржи таа камера во Galaxy S23 Ultra, но кинескиот регулатор TENAA ја поттикна претпоставката дека ќе има 200MP камера од задната страна. Примарната камера од задната страна на овогодинешниот Galaxy S Ultra модел ќе биде 108MP според TENAA, во споредба со примарната камера од 108MP од минатогодишниот Galaxy S22 Ultra.

Автор: Aleksandar Stankov