Објавени оригинал футроли со Samsung Galaxy S23 Ultra

Објавено на 16.01.2023 во НовостиОбјавени оригинал футроли со Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung се спрема да ја лансира новата серија за 2023 година - Samsung Galaxy S23, на 1 февруари. Дотогаш веќе неофицијално ги знаеме сите информации со спецификациите за уредот. А сега протекоа и официјалните футроли за новите модели.

Ultra добива Smart Clear View Cover футрола. Иван Блес објави слики со оригинал футроли за Samsung Galaxy S23 Ultra. Сликите се објавени на неговиот Twitter профил. 

Автор: Aleksandar Stankov