Оскаровецот Чарли Кофман снимал краток филм со Samsung Galaxy S22 Ultra

Објавено на 17.01.2023 во НовостиОскаровецот Чарли Кофман снимал краток филм со Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung направи големи промени со камерата на своите телефони, а нивниот квалитет сега сака да го докаже со Galaxy S22 Ultra, кој излезе во 2022 година. Одличната камера на S22 Ultra е во центарот на вниманието сега, со оглед на тоа што Чарли Кофман снимал краток филм со него.

Galaxy S23 семејството е веднаш зад аголот. Најмоќниот S23 Ultra се очекува да пристигне со 200MP сензор. Инаку, Кофман сакал да потенцира дека овој краток филм е соодветен како секој друг професионално сниман филм, благодарение на добрите кинематографски перформанси.