Night Mode примероци од камерата на Samsung Galaxy S23 Ultra

Објавено на 24.01.2023 во AndroidNight Mode примероци од камерата на Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S Ultra моделите се најинтересни со нивниот систем во камерата и нивната способност. Следниот Galaxy S23 Ultra ќе има неверојатни можности и квалитет со камерата. 

Сликите со S23 Ultra, објавени на Twitter од Edwards Urbina, пристигнуваат со 30x зум и во услови на слаба осветленост. Имате повеќе слики во прилог, со цел да ја забележите разликата со Night Mode и обично фотографирање.