Објавени оригинал футроли за Galaxy S23 линијата

Објавено на 25.01.2023 во НовостиОбјавени оригинал футроли за Galaxy S23 линијата

Престојната Samsung Galaxy S23 серија официјално излегува на 1 февруари. Веќе ги знаеме сите спецификации. Роланд Квант на Twitter открива дека Samsung наводно развил нова футрола за трите телефони, која што ја именувал во "Clear Gadget Case" или "Standing Case with Ring Grip Universal."

Се работи за чист дизајн и прстен позади, кој што е практичен за потпирање на телефонот кога гледате нешто. На местото каде што прстенот се прикачува кон футролата, има мало LED светло.