iPhone 15 Ultra изгледа многу шик со рендери од фановите

Објавено на 08.02.2023 во iOsiPhone 15 Ultra изгледа многу шик со рендери од фановите

Најдобриот iPhone 15 модел се очекува да биде подобар од iPhone 14 Pro Max и би можел да се нареквуа iPhone 15 Ultra. iPhone 15 Ultra ќе има заоблени рабови, титаниумска шасија и потенки рамки од iPhone 14 Pro Max.

Дизајнерот Џонас Денерт креирал неколку iPhone 15 Ultra рендери, кој вели дека сликите се базирани само врз основа на оние што биле неофицијално објавени во јавноста и ги креирал само за забава.